Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

Klantenservice

Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk voor veilig winkelen op internet.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info


Privacy & Security

Uw gegevens zijn veilig bij XL foto print. We zullen uw gegevens niet doorverkopen aan derden. Meer informatie hierover en over de cookies die we gebruiken vindt u op de pagina Privacy Policy.


Herroeppingsrecht

Als consument wordt u door de wet beschermd. U heeft derhalve 14 dagen herroepingsrecht na het doen van de bestelling, waarbij u zonder opgaaf van reden uw bestelling kunt annuleren. Echter, maatwerk bestellingen (bestellingen welke aan de hand van de door u opgegeven maatvoering zijn geproduceerd) vallen buiten dit herroepingsrecht. (Zie artikel 10 van de Algemene Voorwaarden.)
Voor bestellingen welke onder het herroepingsrecht zijn geannuleerd worden de kosten inclusief de verzendkosten aan u geretourneerd. De producten moeten daarbij onbeschadigd zijn, en dienen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking te worden geretourneerd. De kosten van de retourzending worden niet vergoed. U vindt een modelformulier op de laatste pagina van de algemene voorwaarden; wanneer u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht kunt u dit als leidraad gebruiken..


Betaling, prijzen en acties

fotobehang veilig afrekenenDe prijzen die in deze webshop staan vermeld zijn inclusief de wettelijk verplichte BTW. Tijdens het bestellen kunt u direct zien wat de kosten van het door u gewenste product zijn. Indien u beschikt over een kortingscode of actiecoupon kunt u die aan het eind van het bestelproces invullen. U ziet dan de korting welke u ontvangt. Kortingen op producten kunnen of al bij het product, of in het winkelwagentje zichtbaar zijn, afhankelijk van de geldende actie.

U kunt veilig betalen via Ideal, of Creditcard. Ook is het mogelijk om te betalen bij ontvangst (Rembourszending); houdt hierbij wel rekening met een langere levertermijn.


Verzending en levertermijn

Bestel eenvoudig onine, en geef op waar u uw producten afgeleverd wilt hebben. Vliesbehang wordt standaard 5 dagen nadat uw bestelling heeft doorgegeven bij het door u opgegeven adres afgeleverd. Voor design-, span- en meshdoek is dit standaard 7 dagen.
Voor de bezorging van uw bestelling betaalt u verzendkosten; deze zijn afhankelijk van uw bestelling. Bij design- en spandoeken bedraagt dit € 17,50 (dit ivm de lengte van de producten). Bij de overige producten betaalt u € 6,75.

Bij het afrekenen ziet u direct wat voor u de verzendkosten zijn; alles helder en duidelijk!


Retouren & vervangingen

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u klachten heeft over het door u ontvangen product. Echter bij de maatwerk producten die u bij ons bestelt is het niet mogelijk deze retour te doen. Wanneer deze echter zijn beschadigd bij transport, of u denkt dat deze niet aan de productie eisen voldoen, dan zullen wij dit product graag bekijken, waarna we uw klacht beoordelen, en eventueel tot vervanging van het product overgaan.
Denkt u dat uw bestelling niet voldoen aan de norm, dan kunt u via de contact-pagina uw klacht indienen. Vul daarbij uw ordernummer, artikelomschrijving en de klacht in. Wij handelen uw melding daarna zo spoedig mogelijk af.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Klachten

Mocht ondanks onze inspanningen het product niet voldoen aan uw verwachtingen, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de afdeling bemiddeling van het Webshop Keurmerk waarbij XL foto print is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Geschillen Commissie Stichting Webshop
Postbus 90600
2509LP Den Haag
web: www.keurmerk.info

Aanpassen klant informatie

Via de accountadministratie kunt u eenvoudig wijzigingen in uw accountgegevens doorvoeren. Heeft u echter een bestelling geplaatst en wilt u nog voor levering het opgegeven adres wijzigen, neem dan via email contact op. Wijzigingen in adres hebben geen invloed op reeds ingeboekte orders.