Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

Gebruikte techniek

Algemeen

Samen met onze leverancier zijn we steeds op zoek naar de nieuwste state of the art printers en technieken. Dit resulteert in een machinepark welke voorzien is van de modernste en schoonste technieken in hun soort, zonder afbreuk te doen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Want het milieu staat hierbij volop in de aandacht, zoals ook blijkt uit het gebruik van BIO inkt.

Naar boven

Inkt

De inkt die gebruikt wordt is speciaal geschikt voor sign toepassingen als banners, (auto)belettering etc. De inkt is echter ook zeer geschikt voor het maken van haarscherpe afdrukken, waarbij de details duidelijk weergegeven blijven!
De inkt heeft een groot kleurbereik, snelle droging en stabiliteit, waardoor het geschikt is voor toepassing zowel binnen als buitenshuis. Het is water en zonlicht bestendig!
Voor het desingdoek wordt alléén gebruik gemaakt van BIO inkt, waarvan de UV bestendig is gegarandeerd tot 3 jaar (buitenshuis).

Naar boven

Doek

Voor het gebruikte doek maken kiezen we alleen voor vertrouwde kwaliteit van onze vaste leveranciers. Voor al deze producten geldt dat we dit naadloos kunnen afdrukken tot lengtes van 50 meter.

Naar boven